Overslaan en naar de inhoud gaan

Versheid, houdbaarheid en voedselveiligheid

Het handhaven van optimale koeltemperaturen zorgt ervoor dat bederfelijke producten zoals voedsel, dranken of medicijnen langer vers blijven, wat de kwaliteit en smaak ten goede komt.

Goede koeling verlengt de houdbaarheid van producten, wat verspilling vermindert en kosten bespaart door minder frequent productverlies. Voor de bewaring van voedingswaren of andere producten die goede koeling vereisen, is een perfecte koel- of diepvriesuitrusting onontbeerlijk! 

Met perfect werkende koelinstallaties minimaliseert u het risico op bederf en besmetting, wat cruciaal is om te voldoen aan de wettelijke voedselveiligheidsnormen en de gezondheid van consumenten te waarborgen. 

JMTechniek selecteert voor u enkel producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Geavanceerde koeloplossingen voor uw specifieke behoeften

Door de jaren heen hebben we onze technologische kennis en ervaring in de markt aangewend om ons aanbod te verbreden. Bij JMT streven we naar een unieke en op maat gemaakte totaaloplossing door voortdurend bij te scholen, te vernieuwen en te verbeteren binnen ons productassortiment. Net zoals de technologie zelf, evolueert ook JMT voortdurend.

JMT staat graag tot uw dienst voor installatie, onderhoud, herstel en een uitstekende dienst-na-verkoop voor diverse apparatuur: drankenkoelers, wijnklimatisatie, ijsmachines, koel- en diepvrieskamers, koelmeubelen.

Wij streven ernaar om op maat gemaakte installaties te berekenen en te installeren, die niet alleen de juiste koelcapaciteit hebben, maar ook energiezuinig zijn en voldoen aan de strikte normen en eisen van vandaag.

Bij JMTechniek hebben we de vereiste wettelijke certificering voor koeltechnieken, waardoor u met vertrouwen kunt rekenen op onze expertise en vakmanschap.

Koeltechniek met wettelijke certificering